Samuelsson Entreprenad

Service AB

Grävfirma Sollefteå

Grävfirma Sollefteå

Markentreprenad är det första steget mot att bygga din dröm. Vårt erfarna team utför det mesta från grävarbeten till plantering och dränering med högsta precision och kvalitet. Vi arbetar noga med att minimera påverkan på omgivningen och följa alla relevanta regler och föreskrifter. Vi har den senaste utrustningen och teknologin för att säkerställa att ditt projekt blir en framgång. Låt oss hjälpa dig att skapa en stabil och hållbar grund för ditt projekt.

Vilka vi är

Pålitliga entreprenörer, kompetenta proffs

Vi är ett erfaret team av professionella markentreprenörer, svetsare och mekaniker. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom grävarbeten, svetsning och underhåll av fordon. Vi arbetar med omsorg för att skapa en stabil och hållbar grund för ditt projekt.

Vad vi gör

Skapar grunden för
dina drömmar

Samuelssons Entreprenad Service AB är det valet för dig som söker professionella markentreprenadstjänster. Vi specialiserar oss på grävarbeten, plantering, dränering och betongarbeten samt även tjänster inom svetsning och mekaniker för både tung- och personbilar.

VÅRA TJÄNSTER

Markarbeten

Markarbeten är en viktigt del av byggprocessen för att skapa en stabil grund för ditt projekt. Vårt erfarna team utför allt utför allt från grävarbeten och plantering till betingarbeten och dränering med hög kvalitet och precision. Vi arbetar noga med att minimera påverkan på omgivningen och att följa alla relevanta regler och föreskrifter.

Svetsarbeten

Svetsarbeten är en avgörande del för att skapa en säker och hållbar konstruktion. Med oss får du erfarna svetsare utför allt från små reparationer till stora komplexa projekt med högsta precision och kvalitet. Vi erbjuder en mängd olika svetsmetoder såsom mig, tig och pinn svetsning för att passa just dina behov. Låt oss hjälpa dig att skapa en säker och hållbar konstruktion.

Tung & Personbilsmekaniker

Vi har skickliga mekaniker som håller ditt fordon i gott skick. Vårt team av erfarna mekaniker erbjuder allt från service och underhåll till reparationer och ombyggnader för båda tunga och personbilar.  Vi använder endast högkvalitativa delar och verktyg för att säkerställa att din bil kör som den ska. Låt oss ta hand om din fordon  så att du kan känna dig trygg på vägarna.

ÖSTERÅS 254, 881 91 Sollefteå
070-300 26 14
Grävfirma Sollefteå